Hey aanstaande bruidegom!

Weet je niet waar je moet beginnen met het uitzoeken van het juiste trouwkostuum? Wij wel! Namelijk… een goede kop koffie. Ondertussen vertel je ons over jullie plannen van dé grote dag, want voor elke bruiloft en knappe bruidegom is een bijpassend trouwpak te vinden. Daarvoor hoef je niet naar een enorme winkel, maar wil je de persoonlijke aandacht krijgen en alle mogelijkheden op je gemak bekijken.

Lenssen Mannenmode – specialist op het gebied van trouwkostuums

Lenssen Mannenmode heeft een ruim assortiment in diverse party suits en trouwkostuums van CG party of Immediate. Samen met een van onze modeadviseuses, gespecialiseerd op het gebied van bruidegommode, ga je stap voor stap je feestelijke outfit samenstellen. Dat begint natuurlijk bij het proberen van een aantal kostuums en het uitzoeken van de kleur/materiaal. Wanneer je rekening moet houden met bijv. de kleur van de jurk van de bruid of hebben jullie een speciaal kleurenthema in gedachten kunnen we hier natuurlijk rekening mee houden. Accentkleuren kunnen gemakkelijk aangebracht worden in de accessoires, maar je kan natuurlijk ook voor een neutrale look gaan.

Ontwerp je eigen trouwpak!

Wij gaan graag met je op zoek naar het juiste kostuum. Maar wat als die er nou net niet tussen hangt? Dan heb je nog altijd de optie om je complete trouwpak zelf te ontwerpen. In “The Makers” hebben wij de perfecte partner gevonden die binnen 4 tot 6 weken jouw unieke trouwpak kunnen maken. Lees hier meer over de mogelijkheid om je eigen maatkostuum te laten maken.

Afspraak maken en meer informatie

Wanneer je langs wil komen om een trouwpak uit te zoeken met behulp van één van onze modeadviseuses vinden wij het fijn als je daarvoor een afspraak maakt. Zo kunnen we ervoor zorgen dat we ook de aandacht kunnen geven die het uitzoeken van een party suit of trouwkostuum verdient. Natuurlijk ben je tijdens de reguliere openingstijden altijd welkom om de bruidegomcollectie te bekijken.

Om een afspraak te maken kun je tijdens openingstijden bellen naar 0492 66 11 00 of vul het formulier in onderaan deze pagina.

Op zaterdag is het alleen mogelijk om een afspraak te maken om 9.00 / 09.30 / 11.00 uur.