Fashion & More

Mannenmode in Mierlo

Lenssen Mannenmode is meer dan een winkel waar je mannenmode kunt kopen… Naast een uitstekend team van verkoopadviseurs en geroutineerde coupeuses die stuk voor stuk hun vak verstaan, bekende mannenmodemerken, leuke onbekende(re) merken en Brabantse gezelligheid bij een goed kop koffie of thee is er nog veel meer te ontdekken… Ontdek snel onze winkel in Mierlo, in de buurt van Eindhoven, en laat je verrassen door ons complete aanbod in mode, schoenen en accessoires.

Feit: mannen shoppen anders dan vrouwen.

Het zal je niet verbazen, maar het is echt waar: mannen shoppen anders dan vrouwen. Lenssen Mannenmode is hier perfect op ingespeeld. Je hebt iets nodig en dat leveren we ook. De ene broek die zo lekker zit hebben we vaak ook in andere kleuren, of we kunnen je passend alternatief aanbieden. Praktisch en snel handelen aan de ene kant is prettig voor de man die komt als hij iets nodig heeft. En je vrouw/partner langs sturen om die ene broek te kunnen vervangen is ook geen probleem, want wanneer jij je gegevens bij ons achterlaat kunnen we zo opzoeken welke broek, model en maat gekocht hebt. Dan kunnen we zo de juiste broek meegeven!

Uiteraard is snel niet voor iedereen weggelegd en kun je ook op je gemak de winkel door om alle nieuwe mode rustig te bekijken. En als welverdiende afsluiting natuurlijk een lekkere kop koffie, cappuccino of latte macchiato.

Ontspannen en relaxt shoppen in Mierlo

Nee, niet alle heren springen een gat in lucht wanneer vrouwlief zegt: “Schat, vandaag gaan we eens lekker shoppen.” Ze vinden het verschrikkelijk om stapvoets door drukke winkelstraten te lopen. Bij ons vinden heren alles wat hun garderobe nodig heeft onder één dak. Regelmatig horen wij dan ook hoe relaxt en ontspannen een shopervaring in onze winkel voor ze is. En als team zetten we natuurlijk alles in het werk om dat zo te laten zijn!

Jeans & More

In de Jeans & More by Lenssen Mannenmode draait bijna alles om denim.

Casuals & More

Mode voor elke dag, voor elke man vind je gemakkelijk bij Casuals & More by Lenssen Mannenmode.

Suits & More

Lenssen Mannenmode is een expert op het gebied van kostuums, zowel voor de zakelijke outfit als voor aanstaande bruidegommen.

Trouwen & More

Hey aanstaande bruidegom! Ga jij trouwen dit jaar? Dan heb je ook een trouwkostuum nodig!

Shoes & More

Bij een nieuwe outfit horen natuurlijk ook nieuwe schoenen! Shop alles voor je garderobe in Mierlo!

Shirts & More

Korte mouwen, lange mouwen, strijkvrij shirts, jersey shirts