Shirts & More

Korte mouwen, lange mouwen, strijkvrij shirts, jersey shirts

Lenssen Mannenmode heeft een uitgebreid aanbod in diverse soorten overhemden. Wanneer je je casual outfit wat meer stijl wilt geven, kan dat heel gemakkelijk door deze te combineren met een vest of trui. Ben je op zoek naar een standaard wit overhemd? Ook dan grijp je bij Lenssen Mannenmode niet mis.

Grote maten en extra lange mouwlengtes in shirts

Ook voor grote mannen en mannen die langere mouwen nodig hebben kunnen wij iets voor u betekenen. Lenssen Mannenmode heeft standaard bijv. Olymp overhemden met extra lange mouwlengtes. Mocht het shirt er net niet tussen zitten, dan hebben we vaak wel een passende oplossing. Wij hebben voldoende contacten met leveranciers om (bijna) iedereen van een mooi overhemd te voorzien. Natuurlijk is het wel verstandig om met speciale maten al vroeg in het nieuwe seizoen langs te komen, zodat je ook nog de meeste keus hebt in kleuren en prints.

Wat grote maten betreft kunnen wij shirts leveren tot en met maat 48. Alles groter dan maat 46 moeten wij bestellen, maar dat doen wij natuurlijk graag voor je!

MERKEN | A FISH NAMED FRED | DESOTO | GIORDANO | JOHN MILLER | OLYMP |  R2 |

Doe eens gek met een overhemd van BB Chum

Soms vraagt een bepaalde gelegenheid om meer kleur en humor. Met een shirt van BB Chum sla je zeker niet de plank mis! Vrolijke, kleurrijke prints zijn kenmerkend voor deze speciale overhemden. Wist je dat er maar 98 anderen met jouw BB Chum-shirt rondloopt? BB Chum wilt het exclusief houden en daarom worden er maar 99 overhemden gemaakt van die ene print. Hoe je dat kunt controleren vraag je je wellicht af: in de nek staat precies welk shirt jij gekocht hebt! En dan voor die prijs van € 79,95!

Stretch yourself met jersey shirts van Desoto!

De jersey-shirts van Desoto zorgen voor een optimaal draagcomfort. Tijdens een intensieve dag beweegt dit shirt mee in alle richtingen, zodat jij niet gehinderd wordt in je werk. Shop je nieuwe shirt van Desoto ook online!