Suits & More

Lenssen Mannenmode is een expert op het gebied van kostuums, zowel voor de zakelijke outfit als voor aanstaande bruidegommen.

Suits & More by Lenssen Mannenmode

Met diverse topmerken in suits, kostuums en maatpakken kunnen wij iedere man strak in het pak steken. Lenssen Mannenmode heeft méér dan alleen maar spijkerbroeken en truien en staat bekend als specialist op het gebied van business suits, party suits, trouwkostuums, maatpakken en andere bijbehorende aspecten. Voor elke gelegenheid hebben wij een passend kostuum.

Modetrends en kostuums

Sportief meats klassiek. Uit deze clash van twee totaal verschillende stijlen ontstaan mooie dingen. Comfort met een hoofdletter C, daar gaat het om. Je kostuum mag net zo comfortabel zitten als je joggingpak thuis op de bank. En dat kan ook met bijvoorbeeld een jersey kostuum van Benvenuto. Draag maar met een stoere, witte sneaker and off you go! Is zo’n jersey kostuum te casual voor jou, dan kun je dit najaar je kostuum updaten met één van de verschillende soorten ruiten.

Een kostuum nodig? Bij Lenssen Mannenmode vind je alle soorten en maten!

Ben je op zoek naar een stijlvolle party suit of naar dé outfit voor je huwelijksdag? Wil je goed voor de dag komen op je werk of een zakendiner en een verzorgde, professionele indruk achterlaten? Na een bezoekje aan Lenssen Mannenmode ben jij hoe dan ook ‘dressed for success’ en verschijn je strak in het pak op iedere gelegenheid. Lenssen Mannenmode is namelijk the place to be voor het scoren van een business suit, party suit, trouwkostuum of maatpak. Het is zelfs mogelijk om jouw eigen maatpak samen te stellen met hulp van één van onze modespecialisten!

Uniek: je eigen maatpak ontwerpen!

Ben je op zoek naar een uniek pak? Dan is het natuurlijk ook mogelijk om zelf je maatpak samen te stellen onder begeleiding van één van onze modespecialisten. Zo weet je tenminste zeker dat niet iemand anders in hetzelfde kostuum rond loopt. Lees hier meer over het ontwerpen van je eigen maatkostuum.

Aanstaande bruidegom? Schoonvader in spé?

Ben jij dit jaar de bruidegom? Of mag jij de speciale rol van getuige op je nemen? Of mag je met een andere reden een mooi party suit komen uitzoeken? Lenssen Mannenmode heeft een uitgebreide collectie in bruidegommode, party suits en trouwkostuums. Wij geven je graag alle aandacht met het uitzoeken van een kostuum voor elke feestelijke gelegenheid. Lees hier meer over de mogelijkheden.

Big business! De zakelijke outfit.

Is een verzorgde, zakelijke outfit belangrijk voor jou en je professionele uitstraling? Dan vind je vast een kostuum of business suit bij Lenssen Mannenmode. Want ook wij vinden dat je zakelijke outfit met zorg samengesteld moet worden. Wij staan met raad en daad voor je klaar!

Merken Suits & More by Lenssen Mannenmode

BENVENUTO | CARL GROSS | CG-CLUB OF GENTS | DISTRETTO | DIGEL |  JACKETT & SONS | JOHN MILLER | OLYMP | ROY ROBSON |

Maatkostuums & More

Maatkostuums - Made to Measure

TREND | Sneaker suits!

De grens tussen gekleed en casual vervaagt steeds meer in de mode: jeans worden al moeiteloos gecombineerd met een mooi colbert, maar ook aan de andere kant is er een verschuiving zichtbaar. Het feit dat er onder nette kostuums sneakers gedragen worden, zegt al genoeg. De sneaker suits van Born With Appetite hebben een slanke, modische pasvorm. Echt iets voor de (jonge)man die graag strak in ‘t pak zit.

Wil je met deze trend nog een stap verder en echt voor “high fashion” gaan? Doe dan maar eens een sneaker suit van Benvenuto aan. Deze jersey-kostuums hebben het comfort van een joggingpak, maar ook de klasse uitstraling van een kostuum. We dare you!

CG-Club of Gents

Heb jij nog een modern kostuum nodig voor je werk of voor een andere gelegenheid? De trendy kostuums van CG-Club of Gents hebben de typische uitstekende kwaliteit die je gewend bent van Carl Gross, maar dan met een trendy twist door de slankere pasvorm.