April Picknick Maand

April Picknick Maand

Mannen, nu het weer warmer wordt en de buien langzaam plaatsmaken voor bloemen, is het tijd om na te denken over buitenactiviteiten zoals picknicken. Om deze reden hebben wij april dit jaar omgedoopt tot Picknick maand. In deze maand maak je iedere week kans op een goed gevulde picknickmand met alles erop en eraan.

En heerlijk buiten picknicken in het park doen we natuurlijk ook in stijl. Onze mooie collectie mannenmode biedt je heel veel opties om comfortabel, maar ook chic voor de dag te komen.

Wij helpen je graag met het vinden van de perfecte outfit zodat je iedereen verstelt doet staan!

Ga op avontuur!

 

Maak elke week kans

Elke week verloten wij een complete picknick voor 2 personen. Het pakket bestaat uit een complete picknickmand met servies én een picknickkleed, welke gevuld wordt met een heerlijke lunch verzorgd door De keuken van Elise uit Nuenen.

Hoe maak je kans?
Wanneer je bij ons je voorjaars-, paas of feestoutfit shopt kan je je gegevens in de box achterlaten. Ieder weekend verloten wij een picknick onder de mensen die in die week zijn geweest.

 

Picknick weekend

Kom in het weekend van 22 en 23 april (koopzondag) shoppen en schuif aan bij onze picknick. Dit hele weekend kun je genieten van lekkere hapjes en drankjes verzorgd door De Keuken van Elise uit Nuenen.

Wij dekken de picknicktafel en je hoeft alleen maar plaats te nemen!

 

Prijswinnaars

De prijswinnaars van de picknickmanden krijgen persoonlijk bericht van de winst. Daarnaast zullen wij de prijswinnaars bekend maken via social media, onze nieuwsbrief en worden ze hieronder vermeldt.