De Lenssen Mannenmode BBQ Maand

De Lenssen Mannenmode BBQ Maand (april 2022)

Het voorjaar smaakt naar meer! Als de zon uitbundig schijnt, dan wil je naar buiten. Genietend van de zon en het buitenleven is er niets heerlijker dan in je polo of t-shirt de BBQ aansteken.

De maand april stond dan ook in het teken van de BBQ. Wij zijn erg blij met de leuke reacties die wij hebben ontvangen op onze acties en het weekend van 23 en 24 april. We zijn dan ook heel benieuwd wat jullie gaan maken met de Lenssen Mannenmode Dry Rub.

Graag tot ziens in onze winkel!
Manja, Maarten en Esther Lenssen

Prijzen en prijswinnaars

Tijdens de BBQ Maand hadden wij een aantal mooie prijzen te vergeven. Iedere klant maakte kans op een van de onderstaande prijzen en de prijswinnaars zijn bekend!

Prijswinnaars

Kamado Urban Chef Egg: Dhr. van der Beek
Lenssen Mannenmode BBQ Pakket: Dhr. v.d. Wester
Lenssen Mannenmode BBQ Pakket: Dhr. v. Lierop
Lenssen Mannenmode BBQ Pakket: Dhr. Moonen

* Met alle winnaars is telefonisch contact opgenomen.

De Kamado Urban Chef Egg

Tijdens de BBQ Maand verloten wij een Kamado Urban Chef Egg BBQ inclusief een Lenssen Mannenmode BBQ Pakket om meteen aan de slag te gaan.

Het barbecueën met de Urban Chef Egg is niet met het normale barbecueën te vergelijken. Hij kan alles wat een reguliere barbecue kan plus nog veel meer! Doordat er drie soorten warmteoverbrenging beschikbaar zijn (stralings-, contact- en convectiewarmte) kunnen alle denkbare barbecue-technieken toegepast worden.

De kamado is gemaakt van hoogwaardig keramiek. Keramiek heeft de eigenschap de warmte lang vast te houden en is daarom uitermate geschikt voor de 'Slow Cooking' techniek. De temperatuur is eenvoudig te regelen met de luchtinlaat aan de voet en de luchtuitlaat in de deksel van de kamado.

Lenssen Mannenmode BBQ Pakket

Naast de prachtige Kamado BBQ verloten wij ook drie keer een Lenssen Mannenmode BBQ Pakket. Met dit pakket ga je het BBQ seizoen goed van start en zet jij in een handomdraai de lekkerste gerechten van de BBQ op tafel.

Het pakket bestaat uit:

  • Een heerlijk stuk vlees: geschikt voor slow cooking op de BBQ.
  • Het Barbecue & Bier Boek: Een ontzettend mooi stevig barbecueboek met 70 barbecuerecepten inclusief bieradvies.
  • Een leren schort: het Lenssen Mannenmode leren schort mét jouw naam erop!

PME Legend Notebook BBQ

Ontvang de PME Legend Notebook BBQ bij besteding vanaf € 249,99 aan PME Legend artikelen. Deze draagbare barbecue is compact, zeer gemakkelijk uit te klappen en neer te zetten, en heeft een ingebouwd grillrek. Dankzij de subtiele afmeting en een gewicht van nog geen 4 kg, neem je overal eenvoudig mee naartoe. Hij past in elke auto en neemt nauwelijks ruimte in. Een must-have voor de zomer.