Koffie Maand

Oktober Koffie Maand

Oktober is Koffie Maand bij Lenssen Mannenmode. Ben jij ook zo'n fan van onze koffie? Maak dan gebruik van deze unieke kans! Deze maand krijgt namelijke elke klant onze unieke koffie cadeau, om ook thuis van deze heerlijke koffie te genieten.

Daarnaast verloten we ook 3x een uniek Koffiemaatje® onder onze klanten. Hiermee kun je ook onderweg genieten van een heerlijke vers gezet kopje koffie!

 

Lenssen Mannenmode Koffie

Onze koffie is een begrip voor onze klanten. Wij krijgen dan ook vaak positieve reacties op de koffie die wij schenken en daar zijn wij trots op. Naast een heerlijke cappuccino of latte macchiato in de winkel, willen wij je ook thuis laten genieten van onze koffie. Elke klant krijg daarom een zakje met onze unieke koffie cadeau.

 

Koffiemaatje®

Koffiemaatje® is een volautomatische draadloos koffiezetapparaat waar je op elk gewenst moment van de dag jouw favoriete koffie kan zetten.

Koffiemaatje® maakt gebruik van een krachtige 12V accu en is daardoor snoerloos te gebruiken. De draagbare koffiemachine beschikt over een universele USB-lader zodat je jouw Koffiemaatje® over de hele wereld kan opladen. De draagbare koffiemachine is compact, gebruiksvriendelijk, modern ontworpen en licht van gewicht waardoor je jouw Koffiemaatje® overal mee naartoe kan nemen.

Tijdens onze koffie maand maak jij kans om zo'n unieke draagbare koffiemachine te winnen. Vul je gegevens in bij de kassa en wij zullen de drie gelukkige winnaars bekend maken in november.

 

De Koffie Siroop Bar

Met de Oktober Koffie Maand introduceren wij iets nieuws in onze koffiehoek. Vanaf nu is het mogelijk om je koffie een extra twist te geven met de heerlijke koffie siropen van Monin. We hebben keuze uit een aantal lekkere smaken waarmee we in een handomdraai een Latte Macchiato omtoveren tot een Caramel Macchiato of we maken een Mocha Cappuccino voor je.

De keus is aan jou en heb jij een lekkere combinatie dan horen we die graag en maken hem voor je klaar.

Kom jij nieuwe smaken ontdekken en genieten van een lekker kopje koffie? Hij staat voor je klaar!