Lenssen Mannenmode Adventskalender

Lenssen Mannenmode Adventskalender

Het is december en we gaan een bijzondere maand tegemoet. Elke dag zullen we een deurtje openen met een unieke actie of cadeau. Houd onze website en social media in de gaten voor het deurtje van die dag.

Tel met ons af naar...

De maand december heeft veel moois in het verschiet met iedere dag iets nieuws, leuks en unieks. Tel met ons af in deze bijzondere maand naar de feestdagen.

Dag 25

Dag 25 en tevens de laatste dag van onze adventskalender. Wij wensen iedereen een fijne Kerstfeest. Kerstochtend staat traditiegetrouw in het teken van cadeautjes en ook bij ons heeft de Kerstman iets achtergelaten. Vanaf 27 december wordt namelijk de Sale verhoogd en krijg je nog meer korting op de huidige wintercollectie. Je shopt dan alle artikelen vanaf 40% korting!

Dag 24

Dag 24 van onze adventskalender. Morgen is het Kerst en sluiten we onze adventskalender af. Voor vandaag hebben wij nieuws...

Dag 23

Dag 23 van onze adventskalender. Nog 1 dag tot Kerst en de laatste dag dat wij open zijn voor Kerst.

Vandaag maken alle klanten die een aankoop doen in de winkel kans op een van de 3 cadeaubonnen t.w.v. €100,-.

Deze actie is alleen geldig op 23 december.

Dag 22

Dag 22 van onze adventskalender. Nog 2 dagen tot Kerst en de finale van onze adventskalender.

Vandaag maken wij de winnaar bekend van de PME Legend Limited Edition Lammy jas.

Niet gewonnen? Niet getreurd morgen hebben wij een hele leuke afsluiter voor de klanten die morgen in de winkel komen shoppen.

Dag 21

Dag 21 van onze adventskalender. Nog 3 dagen tot kerst en de finale van onze adventskalender.

Maar vandaag verloten wij 2 toffe rugzakken. Een van PME Legend en een van Vanguard. We verloten er een online en een onder onze klanten.

Wat moet je doen?
Doe een aankoop in de winkel of volg ons op Facebook of Instagram, like deze video en laat een reactie achter.

Deze actie is alleen geldig op 21 december 2023 en op = op.

Dag 20

Dag 20 van onze adventskalender. Alle klanten krijgen vandaag een Lenssen Mannenmode Paraplu cadeau bij een aankoop vanaf 200 euro.

Deze actie is alleen geldig op 20 december 2023 en op = op.

Dag 19

Dag 19 van onze adventskalender. Maak vandaag kans op deze luxe toilettas van Cast Iron. We verloten er 5 onder onze klanten en volgers.

Wat moet je doen?
Doe een aankoop in de winkel of volg ons op Facebook of Instagram, like deze video en laat een reactie achter.

Deze actie is alleen geldig op 19 december 2023 en we maken de winnaars via onze kanalen bekend en nemen persoonlijk contact op.

Dag 18

Dag 18 van onze adventskalender. Wij vandaag vanaf 13:00 uur geopend. En vandaag krijgen alle klanten 5% extra kassakorting op alle afgeprijsde artikelen!

Deze actie is alleen geldig op 18 december 2023 en op = op.

Dag 17

Dag 17 van onze adventskalender. Vandaag is het koopzondag en zijn wij geopend van 11:00 uur tot 16:00 uur. Bij een aankoop vanaf 200 euro krijg je vandaag een boxershort van Chasin' of NoShort cadeau.

Deze actie is alleen geldig op 17 december 2023 en op = op.

Dag 16

Dag 16 van onze adventskalender. Vandaag krijgen alle klanten een Cast Iron Pashouder cadeau bij een aankoop vanaf 200 euro.

Deze actie is alleen geldig op 16 december 2023 en op = op.

Dag 15

Dag 15 van onze adventskalender. Maak vandaag kans op deze stoere koeltas met handdoek van PME Legend. We verloten er 3 onder onze klanten en volgers.

Wat moet je doen?
Doe een aankoop in de winkel of volg ons op Facebook of Instagram, like deze video en laat een reactie achter.

Deze actie is alleen geldig op 15 december 2023 en we maken de winnaars via onze kanalen bekend en nemen persoonlijk contact op.

Dag 14

Dag 14 van onze adventskalender. Vandaag maken alle klanten kans op deze leuke Bluetooth Speaker van Fresh N Rebel. Daarnaast geven we vanaf vandaag 25% korting op het hele assortiment van Fresh N Rebel in de winkel!

Deze actie is alleen geldig op 14 december 2023.

Dag 13

Dag 13 van onze adventskalender. We zijn alweer over de helft. Het is bijna winterstop in het voetbal, maar wij houden wel van een potje. Alle klanten krijgen daarom vandaag een Cast Iron Denim Voetbal cadeau bij een aankoop vanaf 200 euro.

Deze actie is alleen geldig op 13 december 2023 en op = op.

Dag 12

Dag 12 van onze adventskalender. Alle klanten krijgen vandaag een Lenssen Mannenmode Paraplu cadeau bij een aankoop vanaf 200 euro.

Deze actie is alleen geldig op 12 december 2023 en op = op.

Dag 11

Dag 11 van onze adventskalender. We gaan gewoon door met het geven van mooie cadeau's! Vanaf vandaag maak je namelijk kans op deze prachtige limited edition PME Legend Lammy Jas (maat L). Deze jas verloten we onder onze volgers en onze klanten.

Wat moet je doen?
Stuur een mail naar marketing@lenssenmannenmode.nl met je gegevens en de reden waarom jij moet winnen

In de winkel heb je de mogelijkheid om de jas in levende lijve te zien en kun je daar je gegevens achterlaten en de reden waarom jij hem verdient.

Deze actie duurt t/m donderdag 21 december. We maken de winnaar op vrijdag 22 december bekend in de advent van die dag!

Dag 10

Dag 10 van onze adventskalender. Vandaag zijn we gesloten en verloten we een cadeaucheque t.w.v. €50,- alleen online. Wat moet je doen? Stuur een mail naar marketing@lenssenmannenmode.nl met je gegevens en de reden waarom jij moet winnen en wie weet ben jij de gelukkige winnaar.

Deze actie is alleen geldig op 10 december 2023 en we maken via onze kanalen bekend wie de winnaar is.

Dag 9

Dag 9 van onze adventskalender. Alle klanten krijgen vandaag een PME Legend Waterfles cadeau bij een aankoop vanaf 200 euro.

Deze actie is alleen geldig op 9 december 2023 en op = op.

Dag 8

Dag 8 van onze adventskalender. Alle klanten die vandaag iets kopen in de winkel of via de webshop maken kans op een Desoto overhemd naar keuze. Naast je aankoop hoef je niets te doen, je doet automatisch mee.

Deze actie is alleen geldig op 8 december 2023. We nemen persoonlijk contact op met de winnaar.

Dag 7

Dag 7 van onze adventskalender. Alle klanten krijgen vandaag een Vanguard Waterfles cadeau bij een aankoop vanaf 200 euro.

Deze actie is alleen geldig op 7 december 2023 en op = op.


Dag 6

Dag 6 van onze adventskalender. Vandaag start onze verbouwingsopruiming! Profiteer van kortingen tot 70% en 25% op de huidige wintercollectie!

De winnaars van de chocoladeletters zijn:

  • Mandy van Hugten
  • Carla Willems-Font Freide
  • Marieke Dreesen
  • Petra Tielen-Font Freide
  • Kim ten Have
  • Rian van de Vossenberg
  • Dorien van der Wijst
  • Eveline Van de Vossenberg - Kuijpers
  • Remco van de Vossenberg
  • Nicole Bleys

Dag 5

Dag 5 van onze adventskalender. Wie zoet is krijgt lekkers... we vragen nog even jullie geduld en dat willen we belonen. De sint rijdt niet stilletjes voorbij en heeft 10 lekkere chocoladeletters van Bacio in Mierlo voor jullie.

Wat moet je doen? Stuur een mailtje naar marketing@lenssenmannenmode.nl met je gegevens en wie weet ben jij de gelukkig winnaar. Deze actie is alleen geldig op 5 december 2023.


Dag 4

Dag 4 van onze adventskalender. Vandaag en morgen zijn wij gesloten. Wij zijn druk met de voorbereidingen van onze verbouwingsopruiming. Hierbij vast een sneakpeak.

Wie zoet is krijgt morgen iets lekkers...


Dag 3

Dag 3 van onze adventskalender. Vandaag maken wij de winnaar bekend van Kerst outfit t.w.v. € 500,-. Houd daarnaast de website, social media en je mail in de gaten want later vandaag komt er meer...


Dag 2

Dag 2 van onze adventskalender. Alle klanten krijgen vandaag een echte Lenssen Mannenmode Rolmaat cadeau bij een aankoop vanaf 200 euro.


Dag 1

Dag 1 van onze adventskalender. Alle klanten die vandaag iets kopen in de winkel of via de webshop maken kans op het R2 overhemd naar keuze. Naast je aankoop hoef je niets te doen, je doet automatisch mee.


Let op: voor elke actie of cadeau geldt op = op.