Lenssen Mannenmode

Al 35 jaar is Lenssen Mannenmode een begrip in Mierlo en omgeving. Dé mannenmodewinkel van Zuid-Oost Brabant! Voor casual, trendy mode en de meest stijlvolle (trouw)pakken kan je bij ons terecht. Kies de juiste schoenen en accessoires erbij om je outfit helemaal af te maken. Laat je verrassen door het ruime assortiment en de Brabantse gemoedelijke sfeer in onze winkel!

Maarten, Manja en Esther
MAARTEN, MANJA & ESTHER

De winkel wordt met veel passie voor het modevak geleid door Maarten, Manja en Esther Lenssen. Hun doel is duidelijk: elke man in een nieuw jasje steken! Kom je gezellig een bezoekje brengen? Ze verwelkomen je graag!

Vakkundig team
VAKKUNDIG TEAM

Ben je specifiek op zoek naar een item of wil je een compleet nieuwe look? Ons team helpt je graag met een eerlijk en oprecht advies!

Maatwerk
VOOR ELKE MAN EN ELKE GELEGENHEID

Heb je kleding nodig voor je werk, een feestje, een gala, je trouwdag of gewoon relaxed voor op de bank? Van jong tot oud kun je bij ons slagen voor elke gelegenheid!

Maatwerk
MAATWERK

Belangrijk is dat je kledingstuk perfect aansluit. Zijn je mouwen of je broekspijp net wat te lang? Onze coupeuses maken het voor jou op maat.

Koffie
KOFFIE ERBIJ?

In onze koffiehoek kan je heerlijk ontspannen genieten van een vers gezette ‘Lenssen Mannenmode’ koffie! Van cappuccino tot espresso en latte macchiato. Wij zorgen graag dat het je aan niks ontbreekt.

Parkeren
GRATIS PARKEREN

Voor de deur en binnen zeer korte loopafstand is er voldoende plek om gratis je auto te parkeren.