Retourneren

Nadat je jouw bestelling hebt ontvangen heb je 14 dagen de tijd om de artikelen te retourneren. Het artikel dient ongebruikt en voorzien van de originele labels geretourneerd te worden. Knip de labels dus niet los tijdens het passen! Onderkleding wordt om hygiënische redenen niet retour genomen.

Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Lenssen Mannenmode is niet aansprakelijk voor beschadigde en/of zoekgeraakte pakketten die retour zijn gestuurd. Vraag daarom altijd om het verzendbewijs en bewaar deze goed.

Retourneren

De kosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening. Wanneer je jouw bestelling in de winkel retourneert dan betaal je natuurlijk geen retourkosten.

Retourneren in 3 stappen

  1. Vul het retourformulier in met de retourartikelen en de juiste retourcode.
  2. Verpak de artikelen in (mits mogelijk) de originele doos inclusief het retourformulier.
  3. Breng het pakket naar de winkel of stuur het terug via PostNL of een van de andere pakketdiensten.

Ruilen

Het is niet mogelijk om een artikel te ruilen. Indien een product niet past of niet naar tevredenheid is, kun je het artikel retour sturen. Het gewenste product, of de gewenste maat, kun je opnieuw bestellen bij ons in de webshop.

Terugbetalen

Zodra je pakketje bij ons is aangekomen gaan wij aan de slag om het zo snel mogelijk te verwerken. Dit kan enkele dagen duren, zeker als het pakketje net voor het weekend bij ons aankomt. Wanneer de retourzending is verwerkt, wordt het bedrag binnen enkele dagen op de door jouw gebruikte betaalmethode teruggestort.

Klantenservice