Trouwen

Trouwhoek Lenssen Mannenmode

Hey aanstaande bruidegom! Ga jij trouwen dit jaar? Dan heb je ook een trouwkostuum nodig!

Trouwkostuum of party suit?

Trouwplannen? De mooiste dag van je leven begint met een volmondige ‘ja’ op het perfecte trouwpak! Lenssen Mannenmode is expert in trouwkleding voor heren en verrast jou met een collectie trouwpakken die elk seizoen weer feilloos aansluit op de nieuwste trends in trouwmode. Hoe wil jij voor de liefde van je leven verschijnen? Stijlvol, stoer, elegant of graag een tikkeltje gewaagd? Het belangrijkst is dat het pak echt bij je past en dat je je er goed in voelt. Kwaliteit en perfectie ontmoeten elkaar bij Lenssen Mannenmode. Mogen wij jou helpen bij het vinden van je ideale trouwkostuum?

Lenssen Mannenmode – specialist op het gebied van trouwkostuums

Lenssen Mannenmode heeft een ruim assortiment in diverse party suits en trouwkostuums van Immediate of CG - Club of Gents. Samen met een van onze modeadviseuses, gespecialiseerd op het gebied van bruidegommode, ga je stap voor stap je feestelijke outfit samenstellen. Dat begint natuurlijk bij het proberen van een aantal kostuums en het uitzoeken van de kleur/materiaal. Wanneer je rekening moet houden met bijv. de kleur van de jurk van de bruid of hebben jullie een speciaal kleurenthema in gedachten kunnen we hier natuurlijk rekening mee houden. Accentkleuren kunnen gemakkelijk aangebracht worden in de accessoires, maar je kan natuurlijk ook voor een neutrale look gaan.

Ontwerp je eigen trouwpak!

Wij gaan graag met je op zoek naar het juiste kostuum. Maar wat als die er nou net niet tussen hangt? Dan heb je nog altijd de optie om je complete trouwpak zelf te ontwerpen. In “The Makers” hebben wij de perfecte partner gevonden die binnen 4 tot 6 weken jouw unieke trouwpak kunnen maken. Lees hier meer over de mogelijkheid om je eigen maatkostuum te laten maken.

Afspraak maken en meer informatie

Wanneer je langs wil komen om een trouwpak uit te zoeken met behulp van één van onze modeadviseuses vinden wij het fijn als je daarvoor een afspraak maakt. Zo kunnen we ervoor zorgen dat we ook de aandacht kunnen geven die het uitzoeken van een party suit of trouwkostuum verdient. Natuurlijk ben je tijdens de reguliere openingstijden altijd welkom om de bruidegomcollectie te bekijken.

Om een afspraak te maken kun je tijdens openingstijden bellen naar 0492 - 66 11 00 of klik op onderstaande knop om via het afsprakenformulier een afspraak te maken.
Wil je graag op een rustig moment komen dan zijn er ook genoeg mogelijkheden op doordeweekse dagen.

Trouwafspraak maken

Maak een afspraak