Over Lenssen Mannenmode

Al ruim 30 jaar is Lenssen Mannenmode een begrip in Mierlo en omgeving. Lees hier meer over dé mannenmodewinkel van Zuid-Oost Brabant!

In de winkel vind je verschillende corners met elk een eigen sfeer en beleving: Casuals & More, Suits & More en Jeans & More by Lenssen Mannenmode, elk met een eigen merkenpakket. We kunnen je veel over Lenssen Mannenmode vertellen. Zo is er een sfeervolle coffeecorner, een kidscorner met films en games, volop ruime paskamers én een uitstekend team adviseurs en adviseuses zorgen ervoor dat je op je gemak kunt shoppen. Voor het veranderen van kleding beschikken we over een team van kleermakers en coupeuses, zodat je nieuwe outfit passend gemaakt kan worden.

Over Lenssen Mannenmode

De herenmodewinkel midden in het centrum van Mierlo is een oase voor mannen die op hun gemak of nou juist snel gericht hun garderobe willen aanvullen. Al ruim 30 jaar is Lenssen Mannenmode uitgegroeid tot een begrip in Mierlo en zelfs daarbuiten in de omgeving van Helmond en Eindhoven. Al die tijd wordt de winkel met passie voor het modevak geleid door Manja en Maarten Lenssen. En hun doel is duidelijk: elke man in een nieuw jasje steken.

Over Manja & Maarten Lenssen

Er is een groot verschil tussen samen werken en samenwerken. Niet alleen werken Maarten en Manja 24/7 samen, het echtpaar is perfect op elkaar ingespeeld.

De moderne mannenmodezaak heeft een grootstedelijke allure, stoer, maar ook gezellig. “In onze winkel staan aandacht voor de klant en eerlijkheid hoog in het vaandel. Wij doen er alles aan om te voldoen aan de wensen van onze klant”, aldus het ondernemersechtpaar. Ook met de inkoop houden zij rekening met de klant. Vanaf de inkoop tot en met de zwaai naar de klant die de winkel, meestens met een gevulde tas, tevreden verlaat.

In de mode draait alles om trends, vernieuwing en verandering, vertellen Maarten en Manja. “Mode staat nooit stil, maar beweegt. Geleidelijk aan verandert en vormt de mode en vloeit zij door de jaren heen over tot een nieuw beeld.” De mannentak van het familiebedrijf Lenssen volgt de mode door internationale modebeurzen te bezoeken, door te sparren met collega ondernemers en door het lezen van allerlei (mode)vakbladen. Zo blijven zij op de hoogte van wat er speelt in de modewereld. En ja, dat kost tijd en energie, maar die steken Maarten en Manja met liefde en plezier in hun onderneming. “Ondersteund door een uiterst vakkundig team modespecialisten, veelal door onszelf opgeleid, en een eigen atelier”, vertelt het echtpaar met terechte trots. Een groot deel van het ijzersterke mannenmodeteam werkt al jarenlang bij Maarten en Manja.

Maarten en Manja hebben vele jaren deel uitgemaakt van het bestuur van de diverse ondernemersverenigingen. Zo is Maarten bijvoorbeeld één van de oprichters van de Ondernemersvereniging Mierlo én van Mierlo Maestro. Manja op haar beurt is ruim tien jaar voorzitter geweest van de toenmalige SMW, de Winkeliersvereniging. “Als geboren en getogen Mierlonaren vinden wij het belangrijk om ons in te zetten voor de gemeenschap. In Mierlo ligt ons hart.”

Uit: Mierlo Magazine – maart 2016 | Tekst: Vivianne van Bijsterveld | Fotografie: Gerard Slegers